Monday, 24 October 2011

Gara-gara Manchester Kalah!

Ramli adalah penyokong setia pasukan Felda United dan Manchester United dan dia juga anti kepada pasukan Manchester City.  Pada suatu hari, dia terserempak dua orang budak sengal sedang berborak pasal kekalahan pasukan Manchester United kepada Manchester City. Untuk pengetahuan anda, mereka ini penyokong gila babeng pasukan Manchester City.


Ramli pun cuba lah beramah mesra dan bertanya apakah topik yang diborakkan oleh mereka itu.



Dan oleh kerana dia memang tengah hot dan ternyata jawapan mereka amat menghinakan.  Dia pun......


Ternyata pertemuan mereka berdua menjadi mimpi ngeri.  Jangan bermain api kalau korang bukan air.


Selepas kejadian itu, Ramli terus hilang entah ke mana.  Menurut cakap-cakap mulut dari orang kampung, Ramli kini berada di Manchester United untuk menjalani latihan lanjutan demi membalas dendam di atas kekalahan pasukan Manchester United.

Ini gambar Ramli yang terbaru....


Yela. Yela.  Aku terima je kekalahan itu.  Nak buat macam mana.  Ferguson tak ambik aku main.

p/s: Kekalahan pertama di tempat sendiri dan liga.  Ferguson, aku merayu kat ko ambik lah aku jadi pemain Manchester United.

2 comments:

zint said...

Ramliiiiii..

KeluangMan said...

hehe... ramli burger,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...