Sunday, 25 December 2011

[Song] Rapuh - Padi

Download Lagu Ini di sini

[Song] Raja Jatuh Cinta - Numata


Raja Jatuh Cinta adalah OST Assalamualaikum Cinta.  Sesiapa yang pernah tengok drama dari seberang ini pasti tahu lagu ini. 

Download lagu ini Raja Jatuh Cinta

Monday, 12 December 2011

Titanic : Jack is dead



Rose: I love you, Jack.
Jack: Don't you do that, don't say your good-byes.
Rose: I'm so cold.
Jack: Listen, Rose. You're gonna get out of here, you're gonna go on and make lots of babies, and you're gonna watch them grow. You're gonna die an old... an old lady warm in her bed, but not here, not this night. Not like this, do you understand me?
Rose: I can't feel my body.
Jack: Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me... it brought me to you. And I'm thankful for that, Rose. I'm thankful. You must do me this honor, Rose. Promise me you'll survive. That you won't give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise.
Rose: I promise.
Jack: Never let go.
Rose: I'll never let go. I'll never let go, Jack.."


FOR YOUR INFORMATION, JACK IS NOW BE  JACK SPARROW. 

Hi, long time not see you Rose...

Cara-cara untuk menjadi HANDSOME & CANTIK


LELAKI : Ingin nampak HANDSOME di pandangan mata perempuan sebenarnya amat mudah dan hanya semudah ABC.  Cuba anda bayangkan kalau anda HANDSOME.  Mesti ramai perempuan-perempuan di luar sana akan meminati anda dan  tergila-gilakan anda sampai dia sendiri akan jadi gila.  Maka, bersedialah untuk menerima ramai peminat setia.

Ini contoh wajah HANDSOME

PEREMPUAN: Ingin nampak CANTIK di mata lelaki sebenarnya amat mudah dan semudah Air Batu Campur.  Cuba anda bayangkan kalau wajah anda CANTIK.  Sudah semestinya lelaki-lelaki di luar sana tidak kira usia, lelaki buaya darat malah buaya sebenar pun akan tergila-gilakan anda hingga boleh terbawa-bawa ke mimpi.  Tidak perlu pose buat muka comel dan tangkap gambar dari atas, cuma bagi saja gambar berukuran passport, saya jamin anda ( PEREMPUAN) akan puas hati dan mengucapkan terima kasih pada saya. 

Ini contoh wajah CANTIK
Sebenarnya ingin jadi HANDSOME & CANTIK memang mudah.  Tidak perlu beli produk HerbaPrima si Rambut Cendawan itu.  Itu hanya membuatkan dia beli BMW Series sebiji.  Tidak perlu pergi jumpa bomoh penipu itu.  Bomoh itu sendiri pun taklah HANDSOME pun.  Kalau tak sudah lama dia ada 4 orang isteri.

Sekarang, yang ditunggu-tunggu sudah pun tiba.  Saya dedahkan rahsia besar cara-cara untuk menjadi HANDSOME & CANTIK.  Senang saja.  Anda nampak IKLAN di sebelah kanan anda dan di bawah post ini ? Nampak tidak?  Jadi, tunggu apa lagi! KLIKLAH BANYAK-BANYAK.  Lagi banyak lagi bagus.  Banyak duit saya dapat.  Bolehlah saya tolong belikan produk kecantikan.  Jangan marah.  Terima Kasih!.

Sunday, 11 December 2011

Software hack password email



Sesiapa yang ingin hack email orang lain, nak memperdajalkan orang lain, berlagak kacak nak jadi hackers, bolehlah gatal tangan cuba software ini.  Aku tak ajar kau orang.  Kau orang yang sendiri nak cuba ok.  

Software ini hanya untuk hack password email Yahoo sahaja.  Email-email lain tidak akan dilayan sama sekali.  Surat-menyurat juga tidak akan dilayan malahan ia akan dibuang ke dalam tong sampah. 

Jika ia tidak berfungsi, ia bukan salah tuan empunya blog.  Jika anda tidak dapat hack password email orang lain, mungkin password itu salah atau tidak sama.  Mungkin ia hanya sekadar hiburan.

Download software di sini : Sila Klik AKUBAIK.  Terima kasih, memang aku baik.

Saturday, 10 December 2011

[ Song] Hapuskanlah Air Mata Mu

Hapuskanlah Air Mata Mu - JELMOL


Hapuskanlah Air Mata Mu.  Jangan Menangis.  Itu adalah dugaan dan ujian dari Tuhan.  Redha seadanya.

Jangan panggil orang dengan HOI lah


Ini adalah kenyataan.  Ibu dan ayah bagi nama pada setiap anak-anaknya dengan nama yang baik dan sedap dipanggil tetapi bukan dengan memanggil dengan HOI.  Panggilan itu agak kasar dan amat menyakitkan.

Panggillah nama dengan nama si penerima itu.  Dua-dua pihak pun akan tersenyum. Budi bahasa budaya kita.

GUNAKAN BAHASA MELAYU dengan BETUL!


Terima kasih kepada Emila Yusof untuk Kempen Bahasa Malaysia.

[Video] Just - Green Rose OST

video

Green Rose Korean Drama

Snapshot ini adalah dari drama korea iaitu Green Rose.  Sesiapa yang pernah tengok cerita ini memang mudah nak faham berbanding yang masih belum tengok. 

Drama korea ini adalah drama yang paling aku minati sebab ia tidak terlalu fokus kepada cinta, perempuan manja-manja dan muka lelaki jambu-jambu.  Ia banyak fokus kepada konspirasi seorang mamat yang ingin menjatuhkan jejaka di atas ini atas dasar perebutan wanita, inginkan kuasa dan harta bapa perempuan tersebut. 

Inginkan kisah lanjut kenalah cari DVDnya.  Aku ada nampak DVD ini di Kompleks Plaza Masalam, Shah Alam.  Kedainya betul-betul dekat dengan pintu masuk sebelah kanan.  Harganya dalam RM80.  Beli satu percuma 1 lagi DVD korea.  Kalau sesiapa nak cari, boleh serbu kedai itu.

Thursday, 8 December 2011

Kartun CINTA


Jangan mengharap pada orang yang tak sudi pada kita.  Carilah orang yang menyayangi kita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...